середу, 30 березня 2016 р.

Екскурсія в Міський Центр зайнятості

19 березня наш клас ходив на екскурсію в Міський центр зайнятості. Пропустили 7-й урок, але воно того варте. Нам розповідали і  детально пояснити, що професія, її вибір, - це дуже відповідальна справа і обирати її слід по своїм здібностям та нахилам до певної роботи. Якщо ви самі ще не впевненні,вам допоможуть спеціалісти, головне-бути готовим до серйозного вибору. Отже,перед тим як обрати фах,-п'ять раз подумайте, щоб потім усе життя не "хникати".
Ще є така штука-барометер професій. Це статистика професій,де розписані усі можливі спеціальності та їх затребуваність на ринку праці
.



У центер зайнятості може звернутись той, хто хоче знайти постійну роботу, або тимчасову, сезонну (на літо), як це роблять більшість студентів, старшокласників. Це дуже  зручно,що є таке місце, де швидко можна знайти підробіток.
Після екскурсії ми грали у брейн-ринг Нам задавали питання,а ми повинні були відповідати-хто перший відповість і дасть правильну відповідь-зараховували бал. Дівчата перемогли, у хлопців не було шансів, могли б навіть не "напрягатись". Рахунок -11:9). Призи-прикольні зошити з гарними тваринками. 
Загалом, ми весело, а головне з користю провели час.














Репортаж підготувала: Васильковська Ніка

Немає коментарів:

Дописати коментар